domingo, 28 de febrero de 2010

Mai?


Mai t’has sentit enganyada? Mai t’has sentit traïda? Mai t’has sentit dolguda amb alguna persona fins més no poder? Mai t’han fallat? Mai has pensat que eres la persona més ingènua de la terra per assabentar-te’n l’última dels teus propis assumptes? Mai t’has sentit criticada i observada per gent a la que pensaves que apreciaves? Mai t’ha sorprès negativament una de les persones amb les que més confiaves?
Mai?

Doncs jo sí, i fins fa poc he estat una d’aquelles persones a les que els hi passa de tot però elles són les últimes en assabentar-se’n, la ingènua de la que molts parlen i ella no ho sap.


I sí, potser ara m’hauria de sentir decebuda, trista, enfadada o idiota, però la veritat és que..

.. l’únic que tinc ganes de dir és; a prendre pel cul!
Ja ho diuen, les hòsties de la vida et serveixen per aprendre, i el que he ben aprés aquest cap de setmana és que la clau per evitar el mal és passar de la gent que només t’aporta coses dolentes i.. benvingudes les persones que valen la pena!

5 comentarios:

  1. Un cap de setmana molt... educatiu? Tots hem après alguna cosa. Si més no, jo he après una mica més de cadascú de l'equip de monitors amb els que hem compartit aquest cap de setmana. I sí, hi ha coses bones i coses dolentes.
    A més, també he après coses sobre mi. Va, potser li trobaré la part "positiva" a aquest cap de setmana...

    I demà serà un altre dia!

    ResponderEliminar
  2. Si partim de que la vida és un absurd i que per tant tota quanta putada et pugui passar evidentment et passarà (perquè no té sentit que realment rebem recompenses per confiar o per creure etc etc etc Per això el cristianisme posa la recompensa no en aquesta vida, sinó en l'altra: perquè en aquesta hi regna l'absurditat, la manca absoluta de justícia) Aleshores les putades perden força, ja te les esperaves, i si et decepciona una mica ràpidament et ve al cap allò de "i què t'esperaves?" Bé, només ho deia per demostrar que el pessimisme no és dolent en si mateix, termes absoluts.

    ResponderEliminar
  3. Arribarà un dia en que te'n riuràs.
    I no falta gaire.

    ResponderEliminar
  4. Així m'agrada,Clara!
    A prendre pel cul, tot el que és dolent.M'agraden molt les teves idees. Et seguiré de prop.^-^

    ResponderEliminar
  5. Recordo que fa molts anys algú em va dir "El que no em mata em fa més fort". Parlava amb accent, tenia arrugues i cabells blancs, i tatuatges que li recordaven que havia estat a l'infern i n'havia tornat.

    ResponderEliminar

idees