lunes, 15 de marzo de 2010

colors.




Hi ha dies en que tot és negre… O si més no, a nosaltres ens ho sembla.
Hi ha dies que tot ens afecta, que qualsevol paraula fa mal, que som més rancorosos que de costum i que només tenim ganes de tancar-nos en nosaltres mateixos.
Hi ha dies que tot ens posa nerviosos, que qualsevol gest se’ns fa irritant i que l’únic que voldríem és un sac de boxa per poder-nos desfogar.

Si... Hi ha dies en que tot és negre, però potser la gràcia de la vida i el que hauríem d’aprendre a fer és agafar un pinzell i pintar aquests dies de colors, treure les coses bones de tot allò que ens sembla dolent i buscar-li la part positiva d’allò que no ens agrada.
Quan tenim el dia girat pensem que tot seguirà igual i ja no donem a ningú l’oportunitat d’ajudar-nos a estar millor... I perquè?
Suposo que de tant en tant ens va bé tenir algun mal dia per desconnectar, plorar, desfogar-nos, sentir que hi ha gent al nostre costat malgrat que en aquells moments no la volguem... Però de dies negres; ben pocs! Així que perquè no agafar un pinzell i pintar els mals dies?... Jo em proposo pintar els meus de color taronja...



6 comentarios:

  1. M'encanta pintar els dies de colors, si agafes un pinzell, això ja ho tens guanyat!

    Em faig un tip de pintar, amb pinzells virtuals, però també serveixen. Ja sé que estaves fent una metàfora, però jo te la amplio... la faig més gran, si fas allò que t'agrada, si et donés una estoneta de "pati" per fer allò quent'il·lusiona... ja estàs pintant el dia de colors. Com jo. Pintant amb el Paint pinto els dies de colors.

    Un post preciós, m'ha agradat molt.

    ResponderEliminar
  2. Clar que sí! Jo ho intento. Tinc pocs dies negres, la veritat. Malgrat tot n'hi ha uns que son molt dificils de pintar: Els que algú et tira el pot de pintura negra per sobre. Si el dia és negre per culpa d'un altre procuro tirar del "aguarras" ;-)

    Un petó ben gran i colorit, guapa!

    ResponderEliminar
  3. Una idea magnífica, però hi ha dies que també val la pena deixar-los negres. Més que res pel contrast ;D

    ResponderEliminar
  4. Els dies negres en ensenyen lo bons que son els altres...de tots colors

    ResponderEliminar
  5. Em sembla que el color que busques no és el negre, sinó el roig: el roig de la menstruació.

    ResponderEliminar
  6. jajajaj aquests dies també són negres, també..

    ResponderEliminar

idees