jueves, 29 de abril de 2010

Hi ha dies en que no pots, tan simple com això. Intentes somriure, ser forta, no deixar que la merda t’arrossegui, que el mal humor et venci, que la tristesa s’apoderi de tu.. Però no pots. Normalment ho aconsegueixes; casi sempre ho aconsegueixes! Però avui no; avui no has pogut, no pots i no podràs. Et notes cansada, abatuda, sense vida ni mort, en estat d’espera, d’espera d’alguna cosa que no saps, que no arriba, que no té pressa per aparèixer. Et preguntes què és; però no hi trobes respostes. I t’és igual, perquè avui no pots somriure ni tampoc pensar; Avui l’únic que pots fer és dormir; i allunyar-te de tot i de tothom...

7 comentarios:

  1. Ei... no serà ressaca futbolistica, eh?

    Que no, que no, que no val una tristesa...

    ResponderEliminar
  2. Avui no és pas un bon dia pels que som culers. El d'ahir va fer mal. En el meu cas, més que abatiment, sento ràbia per com va anar tot plegat.
    Però ànims, que hem de tirar endavant! Com ha dit avui un company de feina, el futbol no ens dóna de menjar i hi ha altres coses a la vida (tot i que ara, realment, costen de veure!).

    ResponderEliminar
  3. No home, no fotem!! No estic així pel futbol.. bé, potser no m'he llevat al 100%, que el partit d'ahir va doldre! Però com bé dius, Albert, del futbol no vivim.. però d'altres coses sí!!
    És un mal dia, com tants d'altres.. i com tot, passen!^^

    ResponderEliminar
  4. No podem pas estar sempre feliços.Necessitem dies de tot...una abraçada.Demà serà un altre dia, ja ho veuràs!

    ResponderEliminar
  5. mira, just fa una hora que el dia fotut s'ha acabat. ara... bona cara per l'endemà!

    ResponderEliminar
  6. I avui ja és un altre dia! Avui toca somriure! :-)
    Estàs millor? Una abraçada ben forta i moooooooolts anims!

    ResponderEliminar
  7. Donar consells és odiós, començo dient... però assumeixo el risc. Parles d'"espera"; no esperis: busca i troba. Dóna més feina, però infinitament més bon resultats, també.

    Força.

    ResponderEliminar

idees