jueves, 15 de abril de 2010




Pensem que ho tenim tot, però ens equivoquem. Nosaltres no tenim res, no hi ha res que ens pertanyi, res que puguem obligar a ser nostre; hem lluitat i hem guanyat batalles, i per aquest mateix motiu, ara ens envolta el que ens envolta. Però.. ho tenim? O sigui.. podem dir que és NOSTRE? De la nostre propietat? De la mateixa manera que ho hem guanyat també ho podem perdre, de la mateixa manera que hem lluitat per guanyar-nos-ho, si algun dia ens rendim haurem lluitat per res, perquè res ens pertany, perquè la glòria de la batalla guanyada pot ser efímera. Massa.
S’ha de lluitar per aconseguir allò que volem, allò que desitgem.. I un cop ho tinguem, no hem de deixar de lluitar, no hem de decaure, perquè si ho fem, podem perdre tan ràpid com hem guanyat.
Així doncs, la clau és pensar que no tenim res? I potser així tots lluitem dia a dia per conservar les petites batalles que hem aconseguit.


Últimament estic neguitosa i penso massa. Exàmens, família, futur pròxim, amics, futur no tan pròxim, coses que venen, coses que van.. I perquè, si tot va bé, al setembre me’n vaig del Penedès per anar a terres gironines... nerviosa, però contenta.




Només som instants del temps... Una bona cançó!

7 comentarios:

  1. Moltes d'aquestes lluites es guanyen des de l'empenta i els somriures. Són bones armes o, al menys, dos bones armes.

    ResponderEliminar
  2. M'encanta aquest pensament, pensar que res em pertany, i senir-me així més lliure. És com treure'm de sobre la mateixa llosa que m'obliga a pertànyer, el mateix vincle. Però hi ha una cosa que sí que sempre ens pertany, i són les vivències i els records, d'això, per la mateixa raó que ens pertany, no podem tampoc alliberar-nos-en.

    Per cert, brutal la foto que tens posada de rebedor (en analogia amb ca nostre, suposo que n'hi podem dir rebedor, d'aquesta part del bloc, no? :P) m'encanta!

    ResponderEliminar
  3. I la combinació de colors del bloc també la trobo molt bona, de les millors. Tens molt bon gust estètic!!! (osigui, semblant al meu xDD :P )

    ResponderEliminar
  4. Ja veuràs que maca que és Girona...No pensis en res.Centra't només amb els exàmens i tot endavant.^^

    ResponderEliminar
  5. Mira, jo volia dir-te el mateix que la Maria: no pensis tant en el futur, encara ets molt jove, pensa això si en els exàmens i si a sobre vens cap aquí, cap a Girona t'espera un futur fantàstic.

    Bona nit Clara.

    ResponderEliminar
  6. Ai Clara !!


    Vens a GI. , jeje a veure si et veig per la uni !


    d incognit clar..,,.

    ResponderEliminar
  7. No pateixis, GRO és una ciutat que sembla molt dura i tancada en ella mateixa al principi, però quan n'has de marxar la duus al cor allà on vagis. Benvinguda !!

    ResponderEliminar

idees