miércoles, 30 de junio de 2010




Pena. Llàstima.
Ahir em vaig trobar amb aquest vídeo.. I encara ens pregunten perquè els catalans no volem formar part d’Espanya? D’un país on un inculta i ignorant com aquesta d’aquí dalt no para de dir imbecil•litats per la televisió pública? On una persona inculta i arrogant guanya milionades a l’any per fer el pena en públic? On mils de persones es xupen aquesta pallassa i li riu les gràcies? On mils de persones la defensen i l’aplaudeixen per dir “el que pensa”?


I quan he vist aquest vídeo, la pell se m’ha posat de gallina..

4 comentarios:

  1. Ja m'estic posant nerviosa només de veure aquesta belen fent l'idiota... crec que seré incapaç d'esperar més, per acabar-me enfadant del tot... però va resistiré!

    ResponderEliminar
  2. Clara, vaig veure el vídeo fa uns dies i vaig... sí, vaig al·lucinar (com si no hagués d'estar ja immunitzat!) amb el programa, amb l'estupidesa d'aquest element i amb l'estupidesa que representa que un ésser com aquest s'erigeixi en model per a milers de joves que la veuen com una trionfadora.

    Quina merda de país.

    ResponderEliminar
  3. Això concretament, diria, sembla estar preparat. Però poca broma: a no sé quina enquesta la gent l'escollia com un model a escollir. Així van...

    ResponderEliminar
  4. I així ens anirà si no fotem el cap aviat!

    ResponderEliminar

idees