martes, 4 de enero de 2011


I notes que ho tens tot i no tens res, notes que el que tens s’esvaeix al teu davant, com s’escorre entre les mans, s’escorre com s’escorria la sorra fina del desert del Sàhara aquell 24 d’Agost del 2008. I notes com la vida passa pel teu davant i tu l’estires amb una corda, però ella té més força i t’empeny endavant tan si vols com si no vols, tan si plores com si rius, tan si ets feliç com infeliç. Ella t’estira i tu et deixes estirar, perquè contra la vida no s’hi pot anar.

I ho tens tot i no tens res, i somrius perquè t’agrada aquesta sensació; la sensació de que res et pertany, la sensació de que tot allò que creus tenir ho pots perdre, que a cada instant tot pot esdevenir o no pot esdevenir, tot pot ser o no ser, i que el que creus tenir t’ho has de guanyar cada dia perquè pot ser que en un obrir i tancar d’ulls se’t esvaeixi, s’escorri tot com la sorra fina del desert del Sàhara aquell 24 d’Agost.

1 comentario:

  1. Saps Clara? Crec que he vingut tres cops a llegir aquest post, l'he rellegit i rellegit i cada cop he marxat sense saber gaire què dir...

    M'agrada molt com ho expliques, la sensació i el record. És bonic, molt bonic!

    I és ben cert, tot el que creiem tenir ens ho hem de guanyar cada dia, no hi ha altra manera.

    I també vull dir-te que m'agrada veure't optimista.

    Una abraçada

    ResponderEliminar

idees