domingo, 22 de mayo de 2011





La felicitat no depèn de nosaltres, depèn de les persones que ens envolten.
La felicitat no depèn del moment, sinó de les persones que el formen.
La felicitat no es dona en una situació perquè sí, es dona en una situació que algú fa possible.
La felicitat pot ser momentània i pot ser duradora… Tot depèn de qui tens al costat.



Avui ho veig més que mai...

4 comentarios:

  1. Clara, noieta, em sap greu, però no hi estic gens, gens d'acord. La felicitat depèn sobretot de nosaltres mateixos i de la interpretació que donem a les coses que passen al nostre voltant. Les persones que ens envolten són molt importants, és cert. Però mai, mai no hem de deixar una cosa tan fonamental com la nostra felicitat a les mans dels altres. Nosaltres podem sembrar-la i fer-la créixer i recollir-la en un moment determinat.

    No sé si em faig entendre, potser no...

    De tota manera m'alegro molt que tinguis algú al costat que et faci més fàcil accedir a la felicitat. Això sempre és un plus molt important.

    Una abraçada ben forta.

    ResponderEliminar
  2. Per mi, la felicitat depen de COM ENS FAN SENTIR aquells que tenim al costat.. La nostra felicitat no són ells, són la manera en com ens sentim, en com som, en com riem quan estem amb ells!!! La felicitat és com estem nosaltres quan ells són aprop...

    ResponderEliminar
  3. Sí, d'acord, però és que COM ENS FAN SENTIR aquells que tenim al costat, també acaba depenent de nosaltres. Potser no estem dient coses tan diferents com em semblava al teu post.

    ResponderEliminar
  4. La felicitat depèn de nosaltres. Les persones que tenim al costat podem ajudar, també poden no ser un destorb per la nostra felicitat. Però si ser feliços només depengués de les persones que tenim al costat, de vegades moriríem pobres de cor. La felicitat depèn de moltes coses, però també de com tu veus la vida, de com vius i respires amb els teus sentiments...

    Des del far amb felicitat.
    onatge

    ResponderEliminar

idees