jueves, 3 de noviembre de 2011

De vegades tot és tan senzill com deixar-se portar;
On aniràs, com acabaràs, amb qui estaràs.. Qui sap?

Les persones ens capfiquem pensant en el futur; sempre pensan-t'hi, sempre planejant, sempre guardant el temps, sempre guardant les paraules.. Quan arribarà el dia de deixar-se anar?
Quan arribarà el dia de deixar de guardar les paraules per cridar-les als quatre vents? Quan arribarà el dia de dir t'estimo, perdó o et vull?
Quan arribarà el dia de gastar tot el temps que guardem? Temps incert, temps que no tenim, temps que ens dediquem a pensar, pensar i pensar en coses que no sabem si mai arribaràn.
Quan ens toca viure? Quan és hora de viure? Quan ens deixarem portar per les emocions i les sensacions, per les coses que ens dóna la vida, sense pensar en “com em pot passar això a mi?” “Com puc ser tan afortunat?” “Com em pot haver tocat a mi?”.
I no te'n adones i el temps passa,i el temps se't menja i no et deixa viure tot allò que tenies tancat amb clau i pany, esperant a que arribés el dia adequat.

I jo em pregunto; perquè no fem que cada dia sigui el dia adecuat per fer allò que volem fer? Per gastar el temps i les sensacions, per gastar les paraules que fa tant de temps que esperem per dir?


Fins quan hem d'esperar?



2 comentarios:

  1. "perquè no fem que cada dia sigui el dia adecuat per fer allò que volem fer?", preguntes, molt encertament. Crec que només els anys ens donen la tranquil.litat i l'experiència per entendre que la vida és avui, ara, i no demà ni molt menys més enllà de demà.

    Ho estic aprenent i ho estic posant en pràctica. Tu també hi estàs posada, Clara?

    ResponderEliminar
  2. No s'ha d'esperar més. Avui pot ser aquest dia.

    ResponderEliminar

idees