lunes, 23 de octubre de 2017

L'ELECCIÓ CONSCIENT

És increïble com pot costar de vegades.

És senzill. O ho hauria de ser. Deixar el passat enrere, oblidar tot el que precedeix, per quedar-se amb el present i amb el futur, i poder gaudir-ne plenament sense preocupacions ni mals de caps.
Hauria de ser fàcil.
No pensar en el seu passat, en la seva història, en allò que un dia el va fer feliç, en allò que un dia va ser el centre del seu món.
I començar a pensar en el present; en que el que el fa feliç ara no és el que el feia feliç fa mesos enrere, que el que ara el fa feliç ets tu, és tenir-te, és saber que estàs al seu costat, és passar moments amb tu, és compartir la vida amb la persona que ha escollit conscientment.

L'elecció conscient.
això és el que hauriem de ser tots: l'elecció conscient, la nostra pròpia, però també la de la persona que comparteix, o vol compartir, la vida amb nosaltres.
La seva elecció conscient: la que pren sabent qui ets, sabent com rius, com parles, com gesticules quan expliques el que t'ha passat, sabent que exageres sempre les històries, sabent que plores constantment, ja sigui d'alegria o de tristesa, sabent que quan tens mals dies et sembla que el món ha d'explotar i tens ganes d'engegar-ho tot a rodar.

L'elecció conscient del qui sap que hi haurà dies bons i dies dolents, però tot i així els vol passar amb tu. L'elecció conscient del qui sap que t'agrada Ben Harper els dies de pluja, i que quan fa sol et poses música animada (i reggeton de vegades d'amagat), perquè de vida només n'hi ha una i aquí hem vingut a ballar. I tot i així t'escull, perquè potser no li agradarà Ben Harper o no suportarà el reggeton (norma), però tu ets tu.

L'elecció conscient del qui sap que t'agraden els diumenges de peli i manta, però les tardes de dissabte de terrassa i vinet, de sortir al cine, que t'agrada una tarda amb amics, però que necessites també els moments d'intimitat quan t'agafa la fluixera.

L'elecció conscient del que és conscient que tu també l'has escollit a ell/a: que sou afortunats, els dos, de tenir-vos i estimar-vos, que sou afortunats per haver-vos trobat, per haver superat passats, i per poder viure feliçment els presents.

Tots hauriem de ser l'elecció conscient d'algú. L'elecció presa amb cap, cor i seny, l'elecció presa amb passió però consciència, l'elecció presa amb coneixement, l'elecció correcte de saber que ho estàs fent bé, que estàs escollint el/la millor, que tot i els mals dies, tot i les llàgrimes, tot i les enrabiades, sempre seràs la seva millor opció.

La millor elecció .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

idees